Exlite lyser upp golfarens väderskydd


Weland Trafik- och utemiljö och Exlites samarbete sträcker sig många år tillbaka. Med ett gemensamt fokus på kundnöjdhet och kvalitet är slutkunden alltid är båda parters högsta prioritet. I valet av Exlite som leverantör av belysningslösningar har hög service, snabb återkoppling och kvalitativa produkter varit nyckeln till ett framgångsrikt samarbete.

Kund
Weland Trafik- och utemiljö

Weland Trafik- och utemiljö är en del av det framstående företaget Weland Aluminium, baserat i Alvesta, Sverige. Med sina 82 anställda är de specialiserade på att tillhandahålla högkvalitativa lösningar inom trafik- och utemiljö. Deras produkter inkluderar allt från väderskydd och cykelgarage till källsorteringsförråd, allt svensktillverkat i aluminium. Marknaden är främst i Sverige, men försäljning sker även mycket i Skandinavien och norra Europa.

Exlite är stolta över att vara en del av Welands leveranskedja, där man tillhandahåller skräddarsydda belysningslösningar för utomhusprodukter. Exlite levererar bland annat belysning i form av en skräddarsydd armaturinsats som används till många av Weland utomhusprodukter; från väderskydd till driving range på golfbanor, till busskurer och källsorteringsförråd. Martin, säljare på Exlite berättar:

”Vår gemensamt utvecklade belysningslösning, speciellt anpassad för att passa Welands aluminiumprofiler, integreras sömlöst och smidigt i konstruktionen och skapar den lösning som efterfrågas till en förhöjd funktionalitet och estetik hos slutkunden”.

”Vi är mycket nöjda med samarbetet. Exlite är snabba på återkoppling och har hög service och fokus på att vår slutkund ska vara nöjd”

Johan Bengtsson, Konstruktionsansvarig
Weland Trafik- och utemiljö

Tack vare hög flexibilitet i belysningslösningen har man kunnat hitta fler användningsområden inom sitt produktsortiment:

”Exlite har varit en viktig del i utvecklingsprocessen när vi tog fram monteringsplåten med integrerad ledbelysning till den här lösningen. Den är enkel att montera, har flera snabbkopplingar och vi använder och anpassar belysningen till olika produkter beroende på ändamål”, menar Johan Bengtsson, konstruktionsansvarig på Weland Trafik- och utemiljö.

”Vi är mycket nöjda med samarbetet. Exlite är snabba på återkoppling och har hög service och fokus på att vår slutkund ska vara nöjd”, säger Johan.

Med vårt gemensamma fokus på kundnöjdhet och kvalitet ser vi fram emot att fortsätta vår framgångsrika resa tillsammans med Weland Trafik och utemiljö.

 

Vill du också skräddarsy din belysningslösning?

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Kontakta oss

Våra referenscase

  • Butiksinredning med skräddarsydd belysning

    I en spännande värld av butiksinredning är Exlite det självklara valet för en av Nordens främsta leverantörer, Hestra Inredningar. Under inte mindre än 124 år har Hestra inredningar gjort sig känt för att leverera kompletta butiksinstallationer på rätt leveranstid och med hög kvalité. Med ett gediget samarbete som sträcker sig över årtionden har Exlite återigen haft förmånen att leverera belysningslösningar till det senaste projektet till sjöss – butiksinredning till Color line's kryssningsfartyg.

    Läs mer